اخبار آخرین کارگاه های آموزشی ITU در سال ۲۰۱۹

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۰ رویدادهای علمی و پژوهشی
اخبار آخرین کارگاه های آموزشی ITU در سال ۲۰۱۹

الف) کارگاه آموزشی هدر رفت الکترونیکی (E-Waste): 8-6 آذر، حیدرآباد هند

این کارگاه که صاحبان سهام کلیدی را از کل هندوستان گرد هم می آورد، به صورت خاص مدیران و نمایندگی های ارشد از وزیران، دپارتمان های دولتی، آژانس های دولتی، سطح ایالتی و محلی، بخش خصوصی و علمی را هدف گرفته است. از مشارکت سایر موسسات و افرادی که علاقمند به ظرفیت سازی خود در ارتباط با هدر رفت الکترونیکی هستند هم استقبال می شود.

کارگاه آموزشی بر درک هدر رفت الکترونیکی در سه بعد مردم، زمین و کامیابی[1] در هند با یک چشم انداز راهبردی تمرکز داشته، ارتباط برنامه های چتر حمایتی[2] با فعالیت های مستمر دولت هند را برقرار می کند. این کارگاه به فراهم نمودن دیدگاه هایی در باره وضعیت موجود کمک خواهد کرد؛ موضوعات فنی، اقتصادی، زیست محیطی، اجتماعی و پیشران ها، فرصت هایی برای غلبه چالش های فعلی و آینده، ابزارهای سیاستی و اقدامات اجرایی برای جلو بردن توصیه هایی که هم اکنون توسعه داده شده اند، همچنین شناسایی نوآوری های جدید و هم افزایی هایی در بین سطوح مختلف و خطوط دپارتمانی در دولت که به ماهیت چند بخشی موضوع هدر رفت الکترونیکی داده شده است.

اهداف کارگاه:

• درک موقعیت جاری در هند و چالش های موجود بین شاغلان.
  • تسهیل و مبادله دانش، اقدامات خوب، تجارب، و درس های فرا گرفته شده از سایر کشورها در منطقه.
  • پشتیبانی بهتر از تصمیم گیری برای سیاست گزاران و تنظیم مقررات و نظارت هوشمند.
  • ایجاد ارتباط بین دپارتمان و وزارتخانه ها برای همکاری برنامه محور روی هدر رفت الکترونیکی.
  • پشتیبانی توسعه از یک فهرست دلخواه و اقدام اجرایی، شامل نقش ها و مسئولیت ها و شناسایی شکاف های مالی و منابع بودجه.

ب) افراد در معرض تشعشع الکترو مغناطیسی فرکانس رادیویی: 14-12 آذر: جوهُر باهرو مالزی

این دوره آموزشی به صورت مشترک از طرف اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU)، مرکز مخابرات بی سیم، دانشگاه تکنولوژی مالزی به عنوان بخشی از برنامه باند پهن ثابت و بی سیم تحت نظر مراکز نخبگان ITU برای آسیا و اقیانوسیه سازمان دهی شده است. دوره به زبان انگلیسی ارائه شده و هدف آن تجهیز مشارکت کنندگان به درک تاثیر در معرض تشعشع الکترو مغناطیسی فرکانس رادیویی قرار گرفتن افراد (EMF) و رابطه آن با فرکانس و پارامترهای دی الکتریک بافت می باشد. در این دوره همچنین سیاست ها و توصیه های مرتبط نظیر مطالعات اخیر در خصوص اثرات در معرض EMF قرار گرفتن افراد ارائه خواهد شد. علاوه براین، مطالعه موردی کمپین های آموزشی در این دوره بررسی خواهد شد.

جامعه هدف دوره فوق، مدیران، کارکنان ستادی و اجرایی، مهندسین، و کارکنانی از بخش های سیاست گزاران، تنظیم مقررات، سازمان های دولتی، اپراتورهای مخابراتی، صنایع عمومی، شرکتهای سرمایه گذاری مخابراتی، محققین و مراکز علمی خواهند بود.

[1] 3P – people-planet-prosperity dimensions

[2] Marquee programs