برگزاری مراسم ولادت دخت نبی اکرم صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشکده

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۸ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۳۶۷
جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر با حضور رییس، معاونین، اعضاء هیات علمی وکارکنان امروز در دانشکده برگزار گردید .
برگزاری مراسم ولادت دخت نبی اکرم صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشکده

جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر با حضور بانوان،رییس، معاونین، اعضاء هیات علمی وکارکنان امروز در دانشکده برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات، در این مراسم دکتر عباسی شاهکوه رییس دانشکده پست ومخابرات ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) ایشان را الگوی شایسته انسانیت، همسری و مادری دانست که به همه ما پیروی از سبک زندگی را که مملو از معنویت، تعادل و اخلاق همراه با تلاش و مشارکت خستگی‌ناپذیر در امور خانواده و جامعه بود، یادآوری می کند.

در این مراسم برنامه‌های متنوعی نظیر گروه تواشیح ، برنامه های فرهنگی ، قرعه کشی و اهداء جوایز مسابقات ایام ا... دهه  فجر برگزار گردید و در خاتمه از تلاش و دلسوزی بانوان همکار تقدیر و تشکر شد.

نظر شما :